Beemdenwandeling Betekom

Na een dagje onkruidwieden gisteren was er vandaag tijd voor een wandeling.

We trokken daarvoor naar Betekom.

Aan de kerk vertrokken we voor de Beemdenwandeling, althans voor een stuk ervan. Een deel van de wandeling loopt immers door het laaggelegen Vorsdonkbos. Laaggelegen betekent nat en als ze dan aanraden om laarzen mee te brengen dan passen we liever.

We zijn ondanks de verkorting van de wandeling toch een paar keren behoorlijk nat geworden. Vertrekken deden we in de gietende regen maar dat schrikt ons niet af. De buienradar gaf aan dat het niet zo lang meer zou duren. Ook onderweg kregen we nog enkele buien te verwerken maar een verzopen wandeling is het niet geworden.

Een mooie wandeling werd het wel. Perfecte gelegenheid om mijn nieuw speelgoed (Canon EOS 80D + Tamron 18-440mm zoomlens) uit te proberen. Het werd een geslaagde test, ook al blijft het moeilijk om vliegende dieren te fotograferen. Nu ja, foto’s maken van vogels is geen probleem, scherpe foto’s daarentegen … dat is wat moeilijker. In ieder geval is de nieuwe camera + lens een pak lichter dan de vorige en dat is ook leuk.

Wandeling : knooppunten 710 – 713 – 712 – 711 – 710, vertrek aan de kerk in Betekom, 8,7km.

Een gedachte over “Beemdenwandeling Betekom

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s