Gegokt en gewonnen maar ook verloren

suikerrock

Het is de afgelopen jaren al meer een berekend risico geweest en tot dusver heb ik altijd geluk gehad. Maar aan dat geluk is dit jaar een einde gekomen.

“Het” is hier de aankoop van een Early Bird Combiticket voor Suikerrock. Dat kan je kopen in december dus op een moment dat er nog geen enkele naam bekend is. Dit jaar kostte het 97 euro voor drie dagen.

De zaterdag is van begin tot einde echt wel goed met achtereenvolgens Sons, Milo Meskens, Goo Goo Dolls, White Lies, Anouk en Alanis Morissette.  Ook op de zondagse familiedag hebben we met Gers Pardoel, OMD en Kool & the Gang niet te klagen. Stan van Samang is niet direct ons ding en De Ketnetband of Soufiane Eddyani zijn ook niet direct aan ons besteed. Maar 3 op 6 is niet slecht.

Maar die vrijdag! Die vrijdag! Wat een ramp is me dat. Eerder waren al Lost Frequencies, Kraantje Pappie en Lil Kleine aangekondigd. Vandaag komen daar nog eens Jebroer en Pitbull bij. Erg, erg, heel erg. Ze zien ons daar de vrijdag dus niet. Of misschien wel, enkel om ons polsbandje op te halen. We zijn toch van plan om die dag naar Bokrijk te rijden en dan is een ommetje naar Tienen niet ver omrijden.

Smaken verschillen maar op vrijdag is de smaak ver weg te zoeken.

Nu ja, twee dagen op drie is niet slecht maar ik had toch liever drie dagen op drie gehad. You win some … you lose some.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s