Aprilse Grillen in Januari

Een snipperdag nemen op een woensdag … ik doe het niet vaak. De helft van ons team werkt immers sowieso niet op woensdag. Maar als Conny enkel op deze dag een snipperdag kan nemen, dan neem ik er toch ook één? Anders zouden we geen doordeweekse dagtrip kunnen maken (en het is toch de bedoeling om dat minstens één keer per maand te doen).

Ver weg zijn we vandaag niet getrokken. Heverlee is niet het einde van de wereld. Toen ik vanochtend opstond en naar buiten keek leek onze dag wel in het water te vallen. Er woei een heuse sneeuwstorm over Vorselaar. Gelukkig was het warm genoeg en bleek het op de weg best mee te vallen. Onderweg was er trouwens geen spatje hagel of sneeuw te zien, tenzij even in Putte.

Toen we in Heverlee vertrokken was het trouwens mooi open getrokken. Het was fris maar droog. Anderhalf uur later in Abdij van Park was dat weer even anders. Tijd om een pauze te nemen en een warme koffie te gaan drinken.

De rest van de dag viel er al wel eens een druppel of een hagelbolletje maar meestal niet erg. Aan de Phillips-site viel het wel met bakken uit de hemel maar daar konden we mooi schuilen bij de Post.

Na 14,70 km zat onze wandeling erop. Al bij al toch weer veel geluk gehad met het weer. Akkoord, we zijn niet droog gebleven maar het regende ook niet hard genoeg om echt nat te worden.

Een heel geslaagde dagtrip. We hebben nog 6 andere wandelingen met vertrek aan het Heilig Hartinstituut en die gaan we zeker nog doen dit jaar.

IMG_2242.JPG

IMG_2246.JPG

IMG_2281.JPG

IMG_2320.JPG

Spaanse Kroon.JPG