Coca Cola autocollectie

Het lijkt een eeuwigheid geleden maar ik heb mijn collectie Coca Cola autootjes nog eens uitgebreid.

Eerder dit jaar had ik tijdens een wandeling in Lier op een VW-treffen wel nog een “triootje” gekocht maar de aanvoer uit Engeland stond op een laag pitje.

Niet dat het aanbod er niet is, in tegendeel zelfs. Het probleem is dat dit aanbod vrij prijzig is en dat ik het er niet meer voor over heb.

Vroeger zou ik zonder problemen 25 of 30 euro aan een auto hebben gegeven. Maar tegenwoordig ga ik voor dat geld liever eens naar de AB in Brussel of Het Depot in Leuven.De interesse is er dus zeker nog. De prioriteiten liggen echter elders.

Eind vorige week zag ik echter een aanbod dat ik niet kon negeren. Drie autootjes aan een spotprijs en met betaalbare verzendingskosten. Het was een nieuwe verkoper in Engeland waar ik nog niet eerder iets had gekocht maar als hij dergelijke koopjes blijft aanbieden dan zal ik graag tevreden terugkeren.

Er worden uiteraard ook in andere landen autootjes te koop aangeboden maar meestal zijn de verzendingskosten veel te hoog. Vooral Franse en Italiaanse verkopers rekenen veel aan.

De teller staat nu trouwens op 446 stuks.

cokecar01.jpg

cokecar02.jpg