In Memoriam

Eigenlijk had ik vandaag, na drie weken vakantie, terug moeten gaan werken.

Een vakantie die fantastisch goed begon met een weekje wandelen in Irrel en de Eiffel. Ook de tweede week was geweldig met dat heel goede concert van Mike + the Mechanics in het Depot in Leuven.

Zelfs de derde week kondigde zich goed aan met een heel geslaagd bezoek aan het Kasteel van Gaasbeek en omgeving. Een dagtrip in eigen land die ik iedereen kan aanbevelen. Bij Conny en mezelf stond hij al lang bovenaan ons to-do-lijstje. Het verslag van deze dag volgt één van de komen dagen wel.

Het goed-gevoel van die dag ’s avonds immers abrupt afgebroken.

De gezondheidstoestand van mijn vader die sinds half augustus in het ziekenhuis en vervolgens in het rusthuis verbleef was in de loop van de dag verslechterd. Omstreeks 9 uur ’s avonds is hij dan heel rustig ingeslapen.

Vanaf dat moment leef je voor een stuk op automatische piloot. Het andere stuk weet ook niet hoe het zich moet voelen. Je bent uiteraard verdrietig maar anderzijds is hem een lange lijdensweg bespaard.

Vandaag hebben we de eerste fase van rouwproces afgesloten met de begrafenis en de aansluitende koffietafel.

Rust in Vrede vader.

kaartje.jpg