Collega’s

Onlangs mocht ik nummers 900 en 901 toevoegen aan mijn collectie Coca Cola Blikjes.

Zo’n aantal krijg je natuurlijk niet op je eentje voor mekaar. Ik heb bijvoorbeeld een broer die nogal een globetrotter is en voor een flink deel van die collectie heeft gezorgd.

Maar ik heb ook flink wat collega’s die geregeld wat blikjes meebrengen van hun vakanties in het buitenland of die me helpen bij het vervolledigen van speciale reeksen in België. Sinds nine-eleven en de versterkte veiligheidsmaatregelen in vliegtuigen gaat dat eerste misschien wel wat moeilijker.

En dan heb je ook nog collega’s die, bij blikjes “redden” wanneer de zoon zijn kamer gaat herinrichten. Zo kreeg ik vandaag 6 blikjes van collega Chris. Vrij oude blikjes trouwens want de meeste hebben betrekking op het WK voetbal van … 2006. Oud maar wel een heel welgekomen aanvulling van de collectie.

IMG_0483.JPG