OLT

Sommige mensen beweren dat we veel concerten bezoeken.

Misschien hebben ze wel gelijk. De plaatsen waar we die concerten bezoeken beperken zich al lang niet meer tot het Sportpaleis of de Lotto Arena. Eerder het tegendeel. Het Depot in Leuven, de Roma en den Trix in Borgerhout, de Stadsschouwburg en de Arenberg in Antwerpen, de Vooruit in Gent, CC Zwanenberg in Heist, Vorst Nationaal in Vorst en natuurlijk onze absolute favoriet … de Ancienne Belgique in Brussel.

Sinds gisteren is er een locatie bijgekomen : het Open Lucht Theater in het Rivierenhof in Deurne. In de voormiddag heerste er wel lichte paniek, zowel in Antwerpen als in Mechelen, omdat de regen met bakken uit de hemel viel. Maar … gelukkige klaarde het helemaal op.

Het OLT is een heel leuke en speciale locatie. Gisteren was het ook wel een vrij frisse locatie. De zon was snel weg en er stond een fris windje. Er stond echter een hartverwarmende portie Rockabilly op het programma. Wie mocht dat brengen ? Brian Setzer, ooit de frontman van The Stray Cats.

Het werd een geweldig concert. De muziek is sowieso meeslepend maar wat Setzer uit zijn gitaar haalt is ongelooflijk. Hetzelfde geldt trouwens ook voor zijn drie bandleden, vooral de man met de zware contrabas.

Nu is het weer twee weken wachten de volgende maar dat wordt dan wel een knaller : drie dagen Suikerrock !