Nadelen en voordelen

De grote Johan Cruyff had wel degelijk gelijk ! Elk nadeel “heb” zijn voordeel.

Nog niet zolang geleden kwam de mededeling dat Roxette zijn zomertoer had gecanceled omdat de gezondheidstoestand van Marie het niet meer toeliet. De teleurstelling was toch vrij groot bij mij.

Vandaag is die teleurstelling echter volledig weg. Suikerrock heeft immers de “vervangers” bekend gemaakt. En die vervangers staan vrij hoog op mijn “bucketlist” van personen of groepen die ik graag (nog) eens live wil zien.

Groepen die daar opstaan zijn bijvoorbeeld ABBA, The Beatles (in originele bezetting), Boston, Thin Lizzy, Jimi Hendrix, Rory Gallagher, Barclay James Harvest, Rush, Mama’s & the Papa’s, Janis Joplin … Aangezien de meeste van die mensen het huidige met het eeuwige hebben gewisseld is de kans dat ik ze ooit eens zie bijzonder klein.

Wie daar echter ook opstaan zij bijvoorbeeld Chris Isaak, The Pretenders en … The Corrs.

En laat het nou net die laatsten zijn die Suikerrock heeft weten te strikken. Ik kan mijn geluk niet op.