Een lach en een traan

zwerm.JPGWat zeggen vogels eigenlijk tegen elkaar wanneer ze die mooie liedjes zingen ? Waarom wordt ons van jongsaf aan ingepeperd dat we de beste moeten zijn ? Hoe moet je een kind van 2,5 jaar oud opvoeden ?

Dat zijn maar enkele van de onderwerpen die Henk Rijckaert aansnijdt in zijn theatershow “Zwerm” die ik gisteren in CC ’t Schaliken in Herentals heb bijgewoond. Er was wel bijzonder weinig volk (de zaal was maar voor de helft gevuld) maar de afwezigen hadden ongelijk. Ik kende Rijckaert eigenlijk alleen van “Zonde van de zendtijd” maar hij is me gisteren wel enorm meegevallen.

Wat me minder is meegevallen was het telefoontje dat ik deze middag kreeg van de garage. Het probleem van het niet willen optrekken bleek het gevolg te zijn van de retourleiding of zoiets. Helemaal heb ik het niet begrepen maar wat ik helaas wel begrepen heb is dat het grapje me een dikke 500 euro gaat kosten. Niet echt plezant te noemen.

Gelukkig kosten de twee autootjes die ik vandaag via de post ontving een pak minder. Aangezien de buit in Essen vorige week zo klein was heb ik al een klein beetje van de schade ingehaald via Ebay. Bij sommige, voornamelijk Britse, verkopers kan je nog wel “zaakjes” doen.

DSCN6814.JPG