Models of Yesteryear

Mijn verzameling miniatuurauto’s is sinds vandaag weer een bijzonder mooi exemplaar rijker.

Matchbox heeft een heel mooie reeks uitgebracht onder de naam “Models of Yesteryear”. Tot dusver had ik al 9 verschillende exemplaren uit deze top reeks en vandaag is daar een tiende exemplaar bijgekomen.

Tijdens het bieden op Ebay ben ik wel een paar euro’s over mijn vooropgestelde budget gegaan maar ik vond hem zo mooi en ze zijn niet eenvoudig te vinden dus zo erg is dat nu ook weer niet. Dan koop ik op het volgende boekenfestijn gewoon een boekje minder (tenzij ik dat daartegen uiteraard vergeten ben).

Ondertussen zitten er 391 auto’s van alle maten en gewichten in de collectie. Hopelijk is het binnen een maand behoorlijk weer zodat ik nog eens naar de Motorshow in Essen kan rijden en daar nog wat op de kop kan tikken. Of misschien kan het al vroeger wanneer de verkoper waar ik mijn laatste aanwinst heb gekocht enkele nieuwe exemplaren op Ebay zet.

 

IMG_6463.JPG

IMG_6468.JPG