Aftellen

Foto0224.jpgBinnen twee weken zit ik op dit uur ergens tussen Berlaar en Dötlingen (op een 150km van Hamburg). Of dat in een bestelwagentje is, in een mobilhome of in een vrachtwagen is op dit moment nog niet duidelijk maar dat ik ergens op een Autobahn zal zitten staat wel vast. Er zijn immers nog maar 14 dagen die me scheiden van mijn achtste Roparun.

Gisteren hebben we in het nieuwe hoofdkwartier van ING Life & Non Life in Diegem onze laatste teambijeenkomst gehad. Naast de stand van zaken van de inzamelacties en de logistiek werd ook de teamverdeling overlopen. Ik zit in het B-team waardoor ik eindelijk die verdomde laatste 40 km van het parcours eens kan doen !

Omdat het team ’s zaterdags al om 13u vertrekt in Hamburg, vertrekken we ’s vrijdags al naar Duitsland. Aangezien ik me vrijwilliger heb gemeld om te helpen met het inpakken en klaarmaken van de vrachtwagen en de mobilhomes (verrassing verrassingKnipogen) is de kans groot dat ik met die vrachtwegen naar Duitsland zal (mee)rijden. Dat ding schijnt te zijn begrensd op 90km/u en heeft dus wat meer tijd nodig.

Ik moet wel zeggen dat het raar aanvoelt. Niet die oranje kleuren die ik moet dragen bij de start in Hamburg en aankomst in Rotterdam maar gewoon het feit dat er andere mensen met de stress zitten. Ik heb zelden zo’n rustige voorbereiding op de Roparun gehad.

Foto0223.jpg