Bekers

beker.gifIk heb vandaag 2 bekers gewonnen ! Van wie dan wel ? Van Endomondo.com.

Sinds ik terug beginnen lopen ben gebruik ik die website om mijn uitstapjes te registreren. Ook vanavond heb ik dat weer gedaan. En wat bleek ? Ik heb vandaag mijn snelste 5 km (33:01) en mijn snelste 3 mijl (31:48) gelopen. Uiteraard wel sinds ik begonnen ben met Endomondo. Toen ik in 2008 bezig was met de voorbereidingen op de Roparun ging het nog net iets beter.

Maar voor mij hoeft het echt niet sneller te gaan dan nu. Als ik die snelheid van 9 km/u kan aanhouden over langere afstand dan ben ik al meer dan tevreden. Ik zou nog wel eens graag een 5 km lopen in minder dan 30 minuten of een 10 km op een uur tijd maar dat is zeker geen doel. Al blijft het wel leuk om “bekers” te winnenLachen.

 

lopen040413.jpg