Regen

Als iemand me 10 jaar geleden zou gevraagd hebben om op een regenachtige donderdagavond in maart een half uurtje te gaan, dan zou ik hem (of haar) eens goed hebben uitgelachen. In 2008 (mijn Roparunjaar) of 2009 (mijn marathonjaar) zou ik gevraagd hebben of het ook iets langer mocht duren.

Maar vanaf 2011 ging het bergaf met het lopen en in 2012 is er nagenoeg niet gelopen. Er was altijd wel een (drog)reden om niet te lopen en ik denk niet dat ik zou bijgekomen zijn van het lachen na zo’n vraag.

Maar sinds ik op 1 januari de draad terug heb opgenomen probeer ik me te houden aan mijn schema van minstens 3 keer per week te gaan lopen. Daarom ben ik vandaag naar Lier gereden om dat halfuurtje te lopen, al regende het. Het werd weer een gezellige babbelloop waar je weinig zweet laat maar waar we deze keer toch behoorlijk nat werden. Gelukkig niet zo nat als Gene Kelly of Eric Morecambe Knipogen