Monumentenwandeling

Omdat de hoest nog niet volledig weg is vond ik het niet verstandig om vandaag te gaan lopen. Maar ik vond het ook niet verstandig om gewoon in de zetel te blijven zitten.

In plaats van de loopschoenen heb ik dan maar de wandelschoenen aangetrokken en ben vertrokken voor wat uiteindelijk een wandeling van bijna 14km zou worden. Eigenlijk heb ik de Monumentenloop van onze plaatselijke Kasteellopers gewandeld maar dan in tegenwijzerzin.

Na 2u45 wandelen was ik toch blij dat ik terug thuis was. Niet dat ik doodop was maar op sommige plaatsen was het wel heel vermoeiend wandelen door de modder.

Het was in ieder geval wel een goeie training voor de grote PCM-IT bedevaart van 9 maart en het heeft weer enkele mooie foto’s opgeleverd.

DSCF6276.JPG

DSCF6277.JPG

DSCF6284.JPG