Time Flies

groenvries_uien3.jpgHet is eigenlijk niet voor te stellen dat de eerste maand van het jaar alweer bijna voorbij is. Het lijkt alsof het gisteren nog Nieuwjaarsdag was en binnen twee dagen is het al 1 februari. De dagen lijken voorbij te vliegen.

Neem nu gisteren. Om 8u op weg naar Geel om de auto van mijn moeder te laten herkeuren (met succes overigens). Dan terug naar huis, van auto gewisseld en naar Antwerpen gereden en van de rest van de halve dag vakantie die me nog restte naar de FNAC gegaan om de cadeaubon die ik met Kerstmis gekregen had te verzilveren.

De “reading list” is sinds gisteren uitgebreid met :

       Advocaat van kwade zaken – C.J.Sansom

       Reddende Engel – Ann Cleeves

       Sunset Bay – Bavo Dhooge

       Stiletto Libretto – Bavo Dhooge

       Verzwijg me niet – Piet Baete

Na een (lange) namiddag ging het dan rechtstreeks naar het Chirolokaal in Nijlen om … uien te kuisen en te snijden. Mijn “nieuw” Roparunteam organiseerde vandaag in Brussel immers een soep verkoop en die soep moest uiteraard worden gemaakt.

Samen met Peter, Luc, Brigitte en Els heb ik er voor gezorgd dat Kristel voldoende gekuiste en gesneden groenten had om een heel smakelijke uiensoep te maken: 50 kg uien, enkele kilo’s aardappelen en wortelen. Terwijl de soep stond de sudderen hebben we een smakelijke pizza of dürum gegeten. Al bij al was het wel 10u eer ik thuis was.

uien1.jpg

uien2.jpg

uien3.jpg

En ook vandaag is voorbij gevlogen, zij het dan gewoon omdat ik zoveel werk heb en de deadlines zo kort zijn. En dan nog die strenge projectleider die me constant achter de veren zit Knipogen.Het vele werk heeft ook wel zijn voordelen. Soms vergeet ik bijna om een sigaretje te gaan roken Onbeslist.