Paasweekend

sickdog.pngDe vrijdag mag dan goed zijn geweest.

Dat kan niet worden gezegd van de andere dagen van het verlengde Paasweekend.

Stille zaterdag was in ieder geval stil. Zondag begon ik dan aan mijn calvarietocht. Hoe later het werd, des te slechter voelde ik me. Het had ook zijn voordelen. Ik was namelijk niet in staat om naar TV te kijken dus het gekakel en gezwam van Michel W. kon me niet irriteren.

En ook gisteren was het een belabberde dag. Een goed Eucalyptusbad bracht gelukkig een beetje soelaas.

En vandaag was dan zo’n typische dag : je bent niet ziek genoeg om thuis te blijven maar eigenlijk ben je ook niet gezond genoeg om te gaan werken. De nacht was trouwens ook veel te kort geweest. Waarschijnlijk een gevolg van de Roparunstress.

Ondertussen gaat het wel wat beter maar ik zal vroeg onder de dekens liggen vandaag.