LOTTO

lotto.jpgEr lag toch wel een brief van de Nationale Loterij op me te wachten toen ik thuiskwam zeker !

Tiens, zou ik misschien het groot lot gewonnen hebben ? Of zouden ze nog wat geld op overschot hebben en mij willen bedanken voor mijn jarenlange sponsoring ?

Helaas, niets van dat. Een tijd geleden had ik via de website van de Lotto een aanvraag gedaan voor een sponsorpakket, uiteraard met de bedoeling om wat extra prijzen te hebben voor onze tombola.

En vandaag heb ik de bevestiging gekregen dat ik een pakketje mag gaan afhalen. Gelukkig kan ik dat aan de Grote Steenweg in Berchem doen, vlak bij ’t werk dus. Ik heb wel moeten beloven aan de Nationale Loterij dat alles wat ik krijg zal weggeven en niet persoonlijk zal gebruiken.

Jammer want het had wel een mooi begin geweest van mijn weekje verlof. Normaal is mijn eerste vakantie altijd in juni (de enkele dagen rond de Roparun tel ik niet mee want dat is 5 dagen hard werken). Ik zeg al een paar jaar dat ik in het voorjaar een week verlof ga nemen.want anders is het veel te zwaar maar het kwam er gewoon niet van.

Maar dit jaar dus wel. Een week tijd om de batterijen terug op te laden. Alhoewel, die batterijen gaan niet veel rust krijgen. Morgenvroeg naar Sint-Niklaas voor een Roparuntraining en waarschijnlijk op de weg naar huis een tussenstop in Antwerpen om het parcours van onze ontbijtjogging nog eens te verkennen (al lopend).

Zondagvoormiddag naar Lier om folders voor diezelfde jogging uit te delen tijdens de marathon van Lier. Dinsdag naar Brussel, onder andere om tijdens de middag paaseitjes te verkopen. Woensdag naar Antwerpen, onder andere om paaseitjes te verkopen (en ook wel om de winterbanden van mijn auto te laten vervangen en om ’s avonds naar Sir Paul McCartney te gaan kijken en luisteren).

Om maar te zeggen dat het weer een drukke week zal worden.