(Te ?) Oude knarren

Mijn korte vakantie is weeral bijna voorbij. Geen zorgen echter, binnen twee weken volgt er weer een weekje vakantie. Tja, dat heb je wanneer je de eerste 8 maanden van het jaar geen verlof neemt Knipogen

Net als maandag ben ik dinsdag weer gaan lopen. Deze keer een rustige 5 km.

Gisteren is er niet gelopen maar dan stond er weer wel een concertavond op het programma. En alweer waren het een paar “oude knarren” namelijk Mark Knopfler en Bob Dylan. De eerste had ik al wel eens aan ’t werk gezien met Dire Straits maar nog nooit solo. En hij stelde zeker niet teleur. Het was gewoon doodjammer dat hij er na 75 minuten al mee moest ophouden.

Na de pauze was het dan de beurt aan de zogenaamde grootmeester maar dat was wat mij betreft een grote teleurstelling. Ik weet wel dat hij nooit een mooie zangstem gehad heeft maar ik vond het gisteren niet om aan te horen. Neem daar nog bij dat er niet het minste contact met het publiek was dan hoeft het voor mij niet. En blijkbaar was ik niet de enige want samen met mij verlieten er tientallen de zaal “vroegtijdig”. Ik hoorde zelfs iemand “I Want My Money Back !” roepen.

Wat ook bijzonder ergerlijk en belachelijk was, was de heksenjacht op mensen die al eens graag een fotootje nemen. Zo van die grote struise kerels van Group 4 die met een vermanend vingertje komen zeggen dat je geen foto’s mag nemen. En het haalt niets uit want tegen dat ze daar zijn, zijn de foto’s al lang genomen. Ik zat wel met het probleem dat één van die “spotters” op 2 meter van mij zat Huilen

knopfler.jpg

En vanmiddag is er alweer gelopen. Deze keer 5,4 km op 34 minuten. Als het een beetje meezit dan wordt dat morgen nog eens herhaald en dan zit ik aan 5 keer lopen op 7 dagen. Zo zal ik mijn achterstand wel inhalen zeker ? Het zal wel moeten want vanaf zaterdag zou ik mijn schema moeten volgen.