Kastelen

Dankzij de tip die de hotelreceptioniste me gisteren gaf verliep de rit vandaag iets comfortabeler. Toen ik uit mijn venster keek zag het er trouwens heel dreigend uit maar al bij al is het een heel mooie dag geworden met vrij veel zon. Uiteraard was er zoals altijd behoorlijk wat wind maar gelukkig niet zoveel als in het noorden van het land waar ze de resten van orkaan Katia over zich heen kregen.

002.JPG

Op het programma twee kasteelbezoeken : Dartmouth Castle en Berry Pomeroy Castle.

Het eerste viel een beetje tegen maar de wandeling naar en van het kasteel maakte veel goed.

032.JPG

Het twee kasteel, of tenminste de ruïne ervan, was veel beter. Zonder audio guide was dat misschien anders geweest want dan was ik nooit te weten gekomen dat er in de ruïnes nog enkele spoken ronddwalen. In het domein rond het kasteel heb ik dan ook nog een fikse wandeling gemaakt.

076.JPG

Helemaal gerust ben ik vandaag trouwens niet geweest want hier en daar ben ik toch nog over enkele hele smalle baantjes moeten rijden.

077.JPG

2 gedachtes over “Kastelen

 1. buurvrouw van Heidi september 12, 2011 / 7:54 pm

  Dag Luc,
  Mijn allerleukste buurvrouw kwam me je kaartje laten zien. Schitterende vergezichten! Ik versta je helemaal als je wat angstig door de smalle baantjes rijdt. De zijsteun van onze auto was helemaal verpulverd na onze Engeland vakantie. Als het echt te erg werd zette ik gewoon mijn bril af. 🙂
  Geniet nog van je vakantie!
  Conny

  Like

 2. buurvrouw van Heidi september 12, 2011 / 7:54 pm

  Dag Luc,
  Mijn allerleukste buurvrouw kwam me je kaartje laten zien. Schitterende vergezichten! Ik versta je helemaal als je wat angstig door de smalle baantjes rijdt. De zijsteun van onze auto was helemaal verpulverd na onze Engeland vakantie. Als het echt te erg werd zette ik gewoon mijn bril af. 🙂
  Geniet nog van je vakantie!
  Conny

  Like

Reacties zijn gesloten.