Teleurgesteld

Ja, ik ben teleurgesteld.

Niet omdat ik nog maar drie dagen moet gaan werken en dan 3 weken vakantie heb.

En ook niet omdat de 10-daagse weersvoorspellingen voor Cornwall er niet te slecht uit zien (fris maar droog).

En nog minder omdat ik vandaag door de bedrijfsarts de bevestiging heb gekregen dat mijn ogen nog goed genoeg zijn om de volgende 5 jaar mijn taak te blijven uitoefenen.

Neen, ik ben teleurgesteld in de Carrrefour Runningtour.

Om de ene of de andere reden blijkt mijn “chip” niet te hebben gewerkt tijdens Dwars door Turnhout en ben ik daarom geregistreerd als “DNF”. En dat terwijl ik wel degelijk over de finish ben gelopen. Er zijn zelfs beelden van, zowel bewegende als statische beelden. En de mensen die vóór en na mij over de finish zijn gelopen staan wel allemaal mooi geregistreerd.

Nu ja, IK weet wat ik gelopen heb en dat is toch het belangrijkste.

Maar toch, het statische bewijs :

ddt01.jpg

En het bewegende bewijs :

http://www.chronorace.be/web2/video/videoazure.aspx?mode=large&time=19:35:20&location=FINISH&eventId=6253472382979&master=runningtour&width=848&height=477&before=15000&after=15000&locations=Finish@19:35:20&host=web

 

Een gedachte over “Teleurgesteld

  1. Caroline augustus 31, 2011 / 2:04 pm

    Blijkbaar kunnen die dingen ook mankeren. Dat heb je met elektronica, men vertrouwd er veel te veel op, terwijl het niet altijd zo betrouwbaar is…
    Maar anderzijds, zoals je zegt, jij weet wat je gelopen hebt en dat is toch wat telt. Laat mij u alvast een prettige vakantie toewensen!

    Like

Reacties zijn gesloten.