Zware benen

towel.jpgOmdat mijn loopmaatje vandaag geen tijd om na ’t werk te gaan lopen, ben ik er vanochtend vroeg maar op mijn eentje aan begonnen.

Eigenlijk had ik niet echt veel zin want ik had precies nog altijd zware benen van mijn dagje Lokeren. Niet dat het lopen toen zo zwaar was geweest maar die uren daarna blijkbaar wel. Maar ik ben dus toch maar vertrokken. De eerste paar minuten gingen inderdaad stroef maar dat werd alsmaar beter. En op die manier had om 7u al 5,25km gelopen op 35:26. Een fijne manier om de werkdag te beginnen.

Toen ik me na het lopen ging douchen werd ik wel even (aangenaam) verrast. Vóór onze verhuis, nu bijna twee maanden geleden, hadden we twee doucheruimtes, eentje voor de heren en eentje voor de dames. Elke ruimte had twee kleine douchecabines en een gezamenlijke kleedruimte.

In onze “nieuwe woonst” is er één grote doucheruimte met daarin 4 aperte cabines. Die cabines bestaan uit een douchecabine en een kleedhokje. Er zijn er twee voor de heren en evenveel voor de dames.

Meestal kom ik daar ’s morgens vroeg de “usual suspects” tegen. Een paar mannen die met de (koers)fiets komen werken. Maar vanochtend werd ik verwelkomd door een “bevallige jonge deerne” in badhanddoek. Niets schokkerend en heel zedig hoor ! Maar het was eens iets anders dan al “harige” mannenKnipogen.

Helaas was de rest van de dag niet zo aangenaam. Enkele nieuwe schermtoepassingen, die half september in productie zouden moeten gaan, moeten testen en dat verliep niet echt zoals ik het had verwacht. Nog niet in die mate dat ik me zorgen ga maken. Maar ten laatste overmorgen zouden de grove fouten er toch zeker uit moeten zijn.