File

Waarom doe ik het toch ?

 

Af en toe met de auto gaan werken bedoel ik. Vandaag was het weer zover. Deze voormiddag moest ik namelijk in Brussel een opleiding gaan geven en ik wou dus zeker op tijd in Antwerpen zijn.

 

Dat lukte vanochtend gelukkig zonder problemen maar vanavond had ik veel minder geluk. Ruim anderhalf uur nodig gehad om de eerste 6 km te overbruggen. En dat is dus heel traag hè. En dat verkeer kwam van links, van rechts, sommigen stonden zelfs gewoon dwars over twee rijstroken.

 

 

28032011413.jpg

 

 

Wat me wel duidelijk geworden is het feit dat ze dringend de opritten Berchem en Borgerhout van de Antwerpse ring terug moeten sluiten. Als ze daarbij ook nog eens de “noodbruggen” op de Singel die ze destijds bij de grote werken op ring hebben geplaatst terugzetten dan is volgens mij het fileprobleem in Antwerpen al grotendeels opgelost.

 

Morgen toch maar met de fiets gaan werken, ’t zal veel vlotter gaan.