Bij de dokter(s)

Ondanks een “rustdag” heb ik het toch vrij druk gehad vandaag.

 

Het begon met een bezoekje aan de dokter voor een groot onderhoud. Concreet betekent dat drie tubekes bloed trekken voor onderzoek. Dat lijkt heel eenvoudig maar ik ben blijkbaar gezegend (of vervloekt) met dunne aderen die moeilijk te vinden zijn en dan duurt het soms wel even.

 

Na het bezoekje aan de mensendokter naar de autodokter gereden om mijn voorlicht te laten maken. Hiervoor ben ik niet naar mijn vaste garage gereden maar naar een Ford-dealer dichter in de buurt. Het leek me overdreven om hiervoor helemaal naar Antwerpen te rijden, zeker nu ze aan het Olympiade-kruispunt begonnen zijn met grote werken. Gelukkig waren ze bij GVK in Zoersel heel behulpzaam en op een klein halfuurtje kon ik terug de baan op met twee voorlichten. Ik had wel zin om mijn Econetic daar te laten en te ruilen tegen een veel mooier exemplaar : een hagelwitte Focus RS … man, man, man wat een wagen.

 

ford-focus-rs-white-560.jpg

 

En deze namiddag ben ik dan nog eens gaan lopen. Dat was er het afgelopen weekend niet van gekomen maar toen heb ik op zaterdag wel 32 km gefietst. En ook vandaag waren het er 32, weliswaar geen kilometers maar minuten. Hopelijk vind ik donderdag ook wat tijd.