Back Home !

En we zijn weer thuis L

 

Wat is er gisteren nog gebeurd ? Vrij weinig eigenlijk. Eerste taak van de dag was het kopen van de Daily Mirror want daar zat de volledige uitslag van de Great North Run bij. Het is wel grappig : de namen van de deelnemers stonden alfabetisch gerangschikt met daarnaast startnummer, tijd en rangschikking. En dan staat daar tussen J Gebhard en K Geddes ene zekere H Gebrsellassie met startnummer 1 die met een tijd van 00:59:33 als eerste over de meet kwam. Ik vraag me dan af of ook hij nog snel een krant gaat kopen vóór hij terug naar huis vliegt om te zien hoeveelste hij geworden was ?

 

Zo’n laatste dag vind ik altijd wel moeilijk. Enerzijds wil je nog wel één en ander bezoeken maar anderzijds moet je wel op tijd in Hull zijn en je moet toch altijd rekening houden met vertragingen en files onderweg. Ik zoek dan altijd iets in Hull zelf of toch in de buurt en gisteren was het weer de beurt aan The Deep, een gigantisch groot Aquarium. Ik ben daar al verschillende keren geweest maar het blijft fascinerend.

 

DSCN2644.JPG

 

Ondanks dit bezoek was ik toch nog als eerste aan de P&O terminal. Niet vroeg aankomen veel voordelen heeft, de eersten op de boot moeten immers op een tussendek parkeren en kunnen er bijgevolg pas als laatsten af. Bovendien hadden we de afgelopen nacht ook nog twee uur vertraging opgelopen.

 

Ik zat nog wel met een probleem. Mijn lectuurvoorraad was immers uitgeput. Dus moest ik een nieuw boek kopen. Ik heb lang getwijfeld maar ik dan toch maar gekozen voor The Lost Symbol van Dan Brown, ondanks het feit dat ik zijn laatste boek gewoon bar en bar slecht vond. Maar dit boek is wel terug op niveau. Ondertussen ben ik al halfweg. Het is niet zo goed als Het Bernini mysterie maar het komt toch in de buurt.