Hobby (2)

Onlangs had ik het over de favoriete hobby van de Vlaming namelijk zagen en klagen. En aangezien ik er ook één ben moet ik ook af en toe eens kunnen klagen.

 

’t Was weer even geleden maar ik ben vandaag nog eens met de trein gaan werken. En omdat de NMBS me zo hard had gemist hebben ze me vanmorgen al direct 7 minuten langer op de trein laten zitten dan normaal. Lief hè ?

 

Nog een geluk dat ze me geen 7 euro extra hebben laten betalen. Ok, ik ging niet naar het buitenland maar tegenwoordig weet je nooit. Vandaag hebben ze trouwens een stiptheidsactie gehouden in Brussel (een uurtje het werk neergelegd) en voor één keer vind ik dat ze gelijk hebben.

 

Hoe halen ze het in hun hoofd om tickets die niet via internet gekocht worden 7 euro duurder te maken ? Zijn ze vergeten dat niet iedereen internet heeft ? En dat bovendien niet iedereen een kredietkaart heeft, want volgens mij kan je enkel met kredietkaart betalen.

 

Enfin, zolang de topmanagers hun 7% opslag hebben gehad zal alles wel in orde zijn zeker ? En wat die vertraging betreft, die had ook een positieve zijde want zo heb ik weer een paar bladzijden extra kunnen lezen in mijn (spannend) boek en dat was heel welkom.