De 20km van Lier

In tegenstelling tot de afgelopen zaterdagen eens “uitgeslapen”. Om 8u liep de wekker af en twee uur later stond ik in Lier voor de deur van Sally. Zij zou me voor een stuk vergezellen want op dit moment ziet ze 20km niet zitten.

Stipt om 10u waren we weg maar we mochten al direct stoppen en drie minuten wachten aan de overweg. Dan ging het langs de spoorweg richting Netekanaal om dan via de het jaagpad langs de Nete naar Emblem te lopen en via “Het Zomerklokje” terug naar Lier te gaan.

Teruggekomen aan de spoorwegbrug kozen we niet voor het “klassieke” stukje langs de Nete maar wel voor de Nazarethdreef, gewoon omdat er daar meer schaduw was aangezien het ondertussen al behoorlijk warm geworden was.

Via de vesten ging het dan terug Lispersteenweg waar Sally me dan alleen liet verder zweten. Ondertussen stonden er een dikke 10km op de teller. Twee rondjes rond de vesten zouden dus nog moeten volgen.

Het eerste rondje ging nog enigszins maar dat tweede rondje was toch iets lastiger. Na exact 2u lopen had ik 17,50 km gelopen en heb ik, ter hoogte van C.C. De Mol, toch een paar minuten pauze genomen.

Toen ik dan 2,5km later terug aan mijn wagen stond bleek dat ik exact 2uur 22minuten en 22 seconden (en dat op een tweeëntwintigste !) had nodig gehad voor 20km.

20090822 cijfers

20090822 map

En de rest van de dag ? Rest and relaxation en deze avond met de zakdoek in de hand naar E.T. kijken ?

Een gedachte over “De 20km van Lier

  1. Carientje augustus 22, 2009 / 6:18 pm

    Knap werk Luc! De coach is alweer tevreden, en hopelijk jij ook!

    Like

Reacties zijn gesloten.