De ochtendstond …

… heeft goud in de mond !

Dit oud spreekwoord maar om aan te geven dat het een fijne dag is geweest. Vanochtend dus weer met de auto gaan werken zodat ik vóór de “aanvang der werken” nog kon gaan lopen.

En zo slecht als het vorige week dinsdag ging, zo goed ging het vandaag. Maar het was dan ook “mijn weer” : 14°C met een zacht briesje en dat ligt me toch veel beter dan 30°C en zwoel weer. De eerste kilometer ging al direct in 6:06 en dat zou dan nog de traagste van in totaal 7 kilometer worden. Gemiddeld zou ik 5:57 nodig hebben per kilometer en daar ben ik nog altijd meer dan tevreden mee.

Het beste was echter het gevoel achteraf. Ik was namelijk vrij snel gerecupereerd en het leek wel of het werk ook veel vlotter ging dan de afgelopen dagen.

En om de dag helemaal goed te maken heb ik tijdens de lunch in ons restaurant nog twee tickets voor het Boudewijn Seapark in Brugge gekregen. Onlangs liep daar namelijk een Coca-Colawedstrijd. Bij aankoop van een halve liter Cola, Fanta, Sprite of water kreeg je een bonnetje waar je dan je naam moest op invullen en in een urne droppen. Dus toch maar geprobeerd en met succes want ik mag “op uitnodiging van Coca Cola Entreprises” naar de dolfijnen en de zeeleeuwen gaan zien.

Toch jammer dat er vandaag geen Lottotrekking is 😉

20090728 cijfers

Een gedachte over “De ochtendstond …

  1. Marc juli 29, 2009 / 9:33 pm

    Inderdaad, knappe training afgewerkt Luc, komt nog dik in orde voor Dublin.

    Like

Reacties zijn gesloten.