Oh Happy Days ?

¯Oh Happy Days¯¯ (oh happy days) ¯¯¯Oh Happy Days ¯¯ (oh happy days) ¯¯ ’t verlof zit er op ¯¯ (oh happy days) ¯¯dus weer vroeg op ¯¯ (oh happy days) ¯¯en naar het werk ¯¯(oh happy days) ¯¯en ’t is zo warm ¯¯(oh happy days) ¯¯ ….

Gewoon om aan te geven dat er in “het leven” plezantere dingen zijn dan na drie weken vakantie terug te moeten gaan werken, zeker niet bij zulke temperaturen. Maar het is toch gelukt.

Gelukkig werd deze zware dag op het eind goedgemaakt door 2 pakjes die de post voor me had gebracht. Enerzijds een mooie aanwinst voor mijn auto collectie en anderzijds een ticketje voor het contcert van Fleetwood Mac in het Sportpaleis op 14 oktober.

DSCN0634

Een gedachte over “Oh Happy Days ?

  1. Marc juni 29, 2009 / 9:09 pm

    Te warm, dan zet je de airco toch gewoon wat harder op het werk, als je al binnen geraakt, want met die nieuwe badges is het tegenwoordig kommer en kwel.

    Like

Reacties zijn gesloten.