Kardinaalsjogging

Voor het eerst sinds lang nog eens deelgenomen aan een jogging namelijk de Kardinaalsjogging in mijn eigen Vorselaar. Er was de keuze uit drie afstanden namelijk 5, 10 of 15 km maar gezien mijn looploze maand leek 5 km zeker meer dan genoeg.

Net voor de start nog een complimentje gekregen over mijn blog van iemand die er via Google was op geraakt.

Om acht uur werden we op gang geschoten. Het parcours ging vooral door onze mooie kasteelbossen alleen zijn ze wat mij betreft niet echt goed om door te lopen. Die smalle bospaadjes met vervelende boomwortels zijn niet echt aan mij besteed. Ik had vooral schrik om mijn enkel nog eens om te slaan.

Na 31 minuten zaten mijn 4,8km er op. Nummer terug afgegeven, paar sportkousen teruggekregen (daarmee was mijn inschrijfgeld van 3 euro ook weeral terugverdiend) en dan heel rustig terug naar huis gelopen zodat ik toch bijna 6km heb gedaan.

De vraag is nu alleen of ik morgenavond in Geel de 10km ga lopen of dat ik zondag vroeg opsta en ’s morgens vroeg probeer om een dergelijke afstand bij ons in de buurt te lopen. Maar dat zie ik morgen wel.

20090626 cijfers