45 minuten

Wat kan een mens zoal doen op 45 minuten ?

Op een goeie dag loop ik dan 7,5 km. Of ik wandel 4 km. Ik zou ook twee afleveringen van The Simpsons kunnen zien. Kortom … er zijn veel plezante dingen die je op 45 minuten kan doen. Je zou zelfs een halve voetbalmatch kunnen spelen (al zie ik niet in wat daar plezant aan is maar het zou dus wel kunnen).

Wat heb ik vandaag op 45 minuten gedaan ? De twee kilometer tussen ons kantoorgebouw en het station van Berchem afgelegd … met de auto !

Kort gezegd … ’t was weer een behoorlijke puinhoop in Antwerpen vandaag. Uiteraard net op de dag dat ik ook eens me de auto ga werken. Ik was ook van plan om te gaan lopen deze middag maar een lichtjes uitgelopen (en vermoeiende) vergadering net voor de middagpauze en twee vergaderingen net na de middagpauze hebben me ervan weerhouden.

Misschien haal ik het morgen wel in maar dat zien we dan nog wel.

file

Een gedachte over “45 minuten

  1. Ruthje april 23, 2009 / 9:39 pm

    jawadde, lekker koekenbak weer blijkbaar…

    Like

Reacties zijn gesloten.