“HIJ” is er !

Over “hem” zal ik het zo dadelijk hebben, eerst over tot de orde van de dag. Hoe is de donderdagtraining verlopen ? Goed en toch niet goed.

Qua resultaat mag ik niet echt klagen : 6,51 km in 39:12, goed voor een tempo van 6:01 min/km. De eerste twee kilometers aan 5:52, de volgende kilometer aan 6:04, dan een tragere kilometer aan 6:23 om dan de vijfde en zesde kilometer aan 5:59 en 5:43 af te leggen. De laatste 500 meter gingen dan iets rustiger aan een tempo van 6:29. Op zich is dat dus niet slecht maar het gevoel dat ik er bij had was minder goed. Mogelijk is het gewoon de fietstocht van afgelopen dinsdag die nog in de benen zat.

20090226 cijfers

En dan nu over naar “hem”. Om 14u30 kreeg ik telefoon van mijn garage : “Hij” is binnen. Ik had “hem” pas binnen twee weken verwacht dus dat was een heel aangename meevaller. Morgen ga ik de papieren halen. Daarna een paar verdiepingen hoger naar de collega’s “van den auto” om de verzekering te regelen. Volgende dan nog de financiën regelen en dan kijken wanneer het het beste past om “hem” te gaan halen. In ieder geval was mijnen dag al goed.

Hij werd echter nog beter toen ik daarnet mijn mailbox opende. Een berichtje van mijn reisconsulente met de mededeling dat mijn reisdossier volledig bevestigd was maakte mijn dag helemaal compleet. Je hebt zo van die dagen hè ? Nieuwe auto binnen en reis in orde … jammer dat het vanavond geen lottotrekking is.

Helemaal perfect was de dag echter niet. Ik heb namelijk mijn trouwste supporters teleurgesteld met mijn keuze voor de Dublin Marathon in plaats van de Eindhoven Marathon. Een verplaatsing naar Eindhoven zien ze nog wel zitten maar Dublin is nou net iets te ver. Maar wie weet, als die Lotto lukt dan mogen ze op mijn kosten mee 😉

Ander triest nieuws kwam uit Engeland. Wendy Richard is overleden. Voor hen die haar niet kennen, ze was Miss Shirley Brahms uit de komedieklassieker Are You Being Served (in Vlaanderen bekend als “Wordt u al geholpen ?” die momenteel op Eén wordt herhaald) en speelde gedurende 20 jaar Pauline Fowler in Eastenders.

wendy

Een gedachte over ““HIJ” is er !

  1. Ruthje februari 26, 2009 / 8:27 pm

    proficiat met al dat goed nieuws Luc (behalve van Wendy Richard natuurlijk, wat triest is). En je keuze voor Dublin kan ik alleen maar toejuichen, echt een schitterende keuze waar je geen spijt van gaat krijgen! Heel toffe sfeer, vooral onder de deelnemers dan, met veel verklede mensen en zo. En véél deelnemers, van snel tot ultratraag (en veel wandelaars dank zij de tijdslimiet, zij starten trouwens in een startvak dat meer achteraan is). En inderdaad…één grote lus geniet bij mij ook de voorkeur op twee of meer rondes, dat psychologische effect hé 😉

    Like

Reacties zijn gesloten.