Niets

Eigenlijk heb ik vandaag weer niets te vertellen. Gewoon hard gewerkt en dat is het zo wat.

Morgen zal wel weer anders worden. In de voormiddag naar Brussel voor een opleiding en in de late namiddag dan de eerste teammeeting van Roparun Team 231 – VIVIUM BELGIE. Het is niet de eerste presentatie die ik moet geven dus zenuwachtig ben ik niet echt maar toch voel ik een lichte spanning.

Omdat het hier anders toch weer zo leeg zou zijn plaats ik nog eens een paar foto’s, deze keer van mijn absoluut favoriete vakantiebestemming : WALES !

Wales 1

 

Wales 4

Een gedachte over “Niets

 1. ank januari 22, 2009 / 8:14 am

  Veel succes,
  Een presentatie geven doe je niet alleen,
  als je leuke enthousiaste mensen om je heen hebt
  loopt het toch allemaal wat beter.
  groetjes
  ank

  Like

Reacties zijn gesloten.