Winterprik

ice-crystal2Al bij al viel het deze morgen nog behoorlijk goed mee op de baan. Ik moet wel maar een goeie 8 km rijden tot aan ’t station maar ik was toch maar iets vroeger vertrokken. Bij ons in ’t straat was er (uiteraard) nog niet gestrooid maar verder waren de wegen zo goed als open met uitzondering van die hoopjes sneeuw links, rechts en in het midden van de baan.

Even had ik toch een bang moment toen mijn auto besloot dat die vluchtheuvel in het midden zo mooi was dat hij hem even van wat dichterbij wou bekijken. Gelukkig kon ik hem van gedacht doen veranderen (al weet ik niet hoe ik dat gedaan heb). Echt spectaculair was het niet hoor maar toch genoeg om de hartslag een paar slagen te doen stijgen.

Vanavond had ik veel meer last van de winterprik ! Bij aankomst in het station bleek de deur langs de chauffeurskant al niet open te gaan. Gelukkig kreeg ik de deur langs de passagierskant wel los te gaan. Op de ruiten lag dan een mooie laag aangevroren sneeuw van zo’n 2 à 3 cm dik. Eer die laag losgekomen was waren er zo’n 10 minuten gepasseerd. Dan nog aan een rustig tempo naar huis want ik betrouwde het niet echt. Wel eens benieuwd hoe het morgen gaat zijn. Ik ben er ook nog niet of ik al dan niet ga lopen.

fun_SnowCar

Een gedachte over “Winterprik

  1. Marc november 25, 2008 / 1:28 pm

    Ja het zijn gevaarlijke tijden, ben vanmorgen toen ik naar het werk reed 2x onderuit gegaan met mijn fiets.

    Like

Reacties zijn gesloten.