Wisselloop

Aangezien we deze middag met het volledige team “buitenshuis” gingen lunchen vanwege de recente verjaardag van twee teamleden moest de training van vandaag ’s ochtendsvroeg worden afgewerkt.

Niet dat ik dat tegen mijn zin doe hoor, eigenlijk is het mijn favoriete moment om te lopen.

Even zag het er naar uit dat het een kletsnatte training zou worden want toen ik thuis vertrok was het behoorlijk aan ’t regenen maar eenmaal ik omgekleed klaar stond om te vertrekken was er geen druppel regen meer te zien.

De opzet van de training was een wisselloop van 10km te doen (afwisselend 1 km loslopen en 1km aan 6:15). Deels door het “gevaarlijke” parcours is dat niet helemaal gelukt zoals onderstaande cijfers kunnen bevestigen. Natte voetpaden, deels bedekt door een hoop glibberige bladeren, die bovendien niet overal even effen liggen zijn niet echt bevorderlijk voor een vlotte passage.

Volgende training is gepland op zaterdag. Als de weersvoorspellingen kloppen dan belooft het “leuk” te worden.

20081120 cijfers

2 gedachtes over “Wisselloop

 1. Patrick november 20, 2008 / 10:51 pm

  Die wisselloop is tof en goed te doen als de omstandigheden het toelaten,anders moet jezelf even anticiperen,dat doen wij ook hoor Luc.Je snelheden…dat kan ik niet en de hartslagen liggen bij mij toch al anders,maar je bent toch erg goed bezig zekers!!!
  grz
  Patrick
  http://www.bloggen.be/funrunner

  Like

 2. Patrick november 21, 2008 / 8:59 pm

  Ik ben geen techneut en heb vandaag mijn garmin forerunner 405 gekocht,maar instellen is nog iets anders,heb jij enkele tips…….zoals de laps op hoeveel enz…,ik ken daar nog niets van en zie bij jou regelmatig een mooi uitgewerkt file!
  als je eens tijd hebt en je wil mij eens een beetje helpen,zal ik je eeuwig dankbaar zijn,beste colega runner!
  grz Patrick

  Like

Reacties zijn gesloten.