Lopen in de mist

Vanmorgen de nieuwe schoenen ingelopen. Om 10u vertrokken, Enigma op de MP3-speler, de Garmin gestart en weg was ik voor een tochtje door de mist.

Ik had de Garmin wel onder de mouw van mijn trui verstopt zodat deze me niet zou beïnvloeden. Toen ik na een tijdje lopen wel keek zat ik op 4,5 km. Een halve kilometer verder ben ik dan gestopt, even tot rust gekomen en dan verder uitgelopen naar huis.

Het lopen ging behoorlijk vlot. Ik ben er zelfs in geslaagd om naar het einde toe te versnellen en dat is niet mijn gewoonte.

20081025 cijfers

De rest van de dag werd dan besteed aan de Roparun. De lootjes voor de tombola zijn al gemaakt. Die hebben we wel pas begin volgend jaar nodig maar wat gemaakt is gemaakt.

Verder is de zoektocht naar die prachtige reflecterende hesjes die sommige Nederlandse ploegen ook verdergezet, helaas zonder resultaat. Eigenlijk zijn het geen hesjes maar zijn het reflecterende kruisen (met lichtjes) die niet zo storend zijn bij het lopen. In België hebben we ze nog nergens gezien dus nu ben ik alle websites van andere roparunploegen in de hoop dat ik ze ergens ontdek op een foto. Dan kunnen we die ploeg contacteren en vragen waar zij ze gekocht hebben.