Terug begonnen

Zoals gepland heb ik vandaag, na 10 dagen rust, de trainingen hervat. Eerst geslapen tot 9u … zalig gewoon. Rustig opgestaan, de natuur “zijn ding” laten doen en dan om kwart over tien vertrokken. Het weer was gewoon ZALIG !

Eigenlijk had ik geen echt doel, gewoon een dik halfuurtje lopen en zien waar ik uitkwam. Vertrokken richting ons prachtige kasteel en dan via een ander Vorselaars monument, de 14 kapellekes terug naar huis.

Goed voor 5,75km in 36 minuten. Tussendoor ben ik wel af en toe gestopt om een fotootje te pakken met mijn nieuw speeltje en tegelijkertijd de hartslag te doen dalen (al vergat ik na de tweede kilometer wel om mijn chrono stop te zetten).

Terug thuisgekomen was ik behoorlijk tevreden met het resultaat. Er zat zelfs een kilometer aan 5:36 tussen en de recuperatie ging ook heel vlotjes.

20081023 cijfers

Van pure contentement ben ik dan deze namiddag naar de Kapelstraat in Duffel gereden om een gratis aankoopbon van 10 euro te gaan halen bij Runners Service Lab. Ge moet daar natuurlijk wel eerst een paar loopschoenen voor kopen. Heel lang heeft dat trouwens niet geduurd. Ik ben trouw gebleven aan mijn Asics Gel-Foundation. Waarschijnlijk krijgen ze zaterdag hun doop.

asics foundation 8

’t Wordt nu ook stilaan tijd om mijn allereerste paar loopschoenen die ik begin 2007 kocht voor mijn eerste Start-to-Run sessie weg te doen. Niet dat ik ze nog aandeed om te lopen maar ik heb ze nog wel. Misschien moet ik ze laten vergulden zoals ze met de eerste babyschoentjes al eens durven doen ?

Een gedachte over “Terug begonnen

  1. tom oktober 23, 2008 / 9:33 pm

    tzijn schone gloednieuwe schoentjes

    Like

Reacties zijn gesloten.