Lopen in mistig Mechelen

Om 7u liep de wekker vanmorgen al af. Na twee keer te hebben “gesnoozed” toch maar het bed uitgerold. Ik moest immers vóór 9u bij Sally zijn om vandaar verder naar Mechelen te rijden om samen met Ruth een duurloop van 19km af te werken.

Het zou een vlak parcours worden, op 2 bruggen na (waarvan er nog eentje met trappen te beklimmen was). En inderdaad, met uitzondering van die zes andere klimmetjes waren er maar twee parcoursstijgingen 😉

Maar eigenlijk vielen die best mee. Ruth had weer een prachtige toer voor ons uitgestippeld (met op z’n tijd de nodige toeristische informatie). Via Muizen ging het , door de mist, langs de Dijle en Dierenpark Planckendael richting Hofstade. Daar hebben we dan een grote lus door het BLOSO domein van Hofstade gemaakt.

De laatste 2 kilometer had ik het even moeilijk maar dat zal vooral van psychologische aard geweest zijn denk ik. Het ging heel goed en we hadden een rustig tempo maar vanaf het moment dat ik wist dat het er bijna opzat leken de meters voorbij te kruipen. Op een lang recht stuk is dat uiteraard nog erger maar we zijn er toch geraakt. Bedankt Ruth voor de uitnodiging, ’t was een gezellige training.

Onderweg naar Lier zijn we dan nog even gestopt bij de Runners Service Lab in Duffel om de voorraad Energy Boost en Carbo Lode bij te vullen.De rest van de dag wordt er gerust want morgen staat er een nog zwaardere tocht te wachten.

 20080927 cijfers

 

20080927 route

Een gedachte over “Lopen in mistig Mechelen

  1. Ruthje september 27, 2008 / 6:32 pm

    ’t was een supergezellige training Luc, hopelijk lukt morgen je 32 km ook nog en dan is ’t aftellen naar Eindhoven hé.
    En ziede wel dat er daar een meer was in ’t begin? ;- stomme mist 😉

    Like

Reacties zijn gesloten.