Minder licht

Hebben jullie het ook al gemerkt ? Het duurt ’s morgens al behoorlijk wat langer eer het licht wordt. Nog even en ik zal mijn fluo-hesje terug moeten aandoen voor mijn ochtendloopjes.

Vanochtend was het nog niet nodig toen ik iets voor zeven begon aan mijn training die 1u20 zou duren en me 12km ver zou brengen. Ik ben er zelfs weer in geslaagd om één grote ronde te lopen zodat ik geen “eindeloze” rondjes in het park moet lopen. En ik heb zelfs nog een paar kilometer speling.

Ik heb het trainingsschema er nog eens bijgenomen en veel kortere trainingen zitten er niet meer in. Als ik het goed gerekend heb dan volgen er de komende 7 weken tot aan de marathon nog een dikke 400 trainingskilometers. Het koud zweet breekt uit als ik er nog maar aan denk. Volgende donderdag knagen we er in ieder geval weer een stukje af. Dan zal het voor de verandering eens een avondloopje worden met trainingspartner Sally.

 20080826 cijfers

 

20080826 route

2 reacties op ‘Minder licht

 1. Marc augustus 26, 2008 / 8:39 pm

  Dat ziet er een schoon tekening uit, maar 12 km is natuurlijk ook niet niks.
  Wat die 400 resterende km’s betreft voor Eindhoven, die zullen vlug gelopen zijn.

  Like

 2. ank augustus 27, 2008 / 10:10 pm

  met die google maps kun je veel laten zien. Wat een heerlijke tijd om in te leven!
  Dat het eerder donker wordt merken we met skaten, ook de fluo hesjes weer opzoeken!

  Like

Reacties zijn gesloten.