Terug aan ’t werk

’t Is weer voorbij. Neen, niet die mooie zomer maar wel die korte vakantie. Het viel deze morgen enorm tegen toen de wekker afliep maar er was niks aan te doen.

Gelukkig is het allemaal nogal goed meegevallen. De collega’s hadden de mailbox goed bijgehouden en mijn lopende taken perfect opgevangen waarvoor uiteraard dank.

De reactie van Julie op mijn berichtje van gisteren bleek wel 100% te kloppen. Het lijkt net alsof ik geen vakantie heb gehad.

Gelukkig kan ik op "moeilijke" momenten altijd even mijn blog raadplegen en genieten van die paar vakantiefoto’s. Omdat het morgen waarschijnlijk ook nog een moeilijke dag zal worden plaats ik er vandaag nog een paar.

Op de eerste foto die je mijn hotel in de Lake District, het New Dungeon Ghyll Hotel in Great Langdale (een paar kilometer van Ambleside, bereikbaar via een heel smalle weg). Dit was een hotel zoals ik ze graag heb : heel rustig gelegen, prachtig uitzicht, fantastisch goed eten en een gezellige bar en lounge. Dan nog een paar goede boeken in de bagage en het is echt vakantie.

De twee andere foto’s zijn genomen ik Sizergh Castle (spreek uit "Saaizer") na een frisse regenbui.

IMG_7159

IMG_7183

IMG_7210

Een gedachte over “Terug aan ’t werk

  1. Yapede juni 30, 2008 / 9:08 pm

    foto’s. Jammer dat de vakantie er op zit.
    Nog veel succes met je sportieve activiteiten.

    Like

Reacties zijn gesloten.