NOG ZES WEKEN TE GAAN

roparunrouteMorgen worden de wafels van onze eerste inzamelactie geleverd.

We hebben in totaal 667 dozen wafels verkocht, goed voor een totale ontvangst van 3.335 euro ! Na afhouding van de aankoopkosten moet dat toch zo’n kleine 2.000 euro opbrengen voor het goede doel !

Dat betekent trouwens ook dat bijna iedereen in het gebouw een doos wafels heeft gekocht. Daarmee doen we zeker beter dan vorig jaar.

Ander Roparun nieuws : de Belgische website van de Roparun (http://www.roparun.be/) is ook up-to-date gebracht. Alle deelnemende Belgische teams, in totaal zeven dit jaar, krijgen een vermelding.

Naast ons Vivium-team nemen volgende teams deel :

 • – De Kloddelopers van Zele (team 182) die elk jaar zorgen voor een prachtige nachtelijke doorkomst in Zele, als je tijdens het Pinksterweekend niets te doen hebt moet je zeker eens naar Zele gaan. Het is een belevenis.
 • AVT Meeuwen Gruitrode (team 221) : ploeg van onze ex-roparun-collega Patrick die de afgelopen twee jaar met ons heeft meegedaan en ons vorig jaar uit de nood heeft geholpen door in laatste instantie zijn vrouw Els te overtuigen om ook deel te nemen zodat we toch aan drie volledige teams geraakt zijn
 • HRC, de Hagelandse Running Club (team 212) : zij nemen voor de eerste keer deel
 • ING LIFE/NON LIFE (team 234) : onze ex-collega’s waarmee we de vorige 3 jaar nog samen één team vormden
 • LOTGENOTEN VLAANDEREN (team 239) : een team van (ex)kankerpatienten, ook voor hen is het een eerste deelname
 • VANAS BAHCO ANTWERP RUNNERS (team 258) : de vierde nieuwkomer dit jaar.

Eén ding hebben deze zeven teams echter gemeen : een uniek avontuur beleven en daarbij zoveel mogelijk geld inzamelen voor Kom Op Tegen Kanker.

4 gedachtes over “NOG ZES WEKEN TE GAAN

 1. Carientje maart 26, 2008 / 9:31 pm

  Hey,
  Luc, nog maar zes weken? Als je het zo bekijkt, staat ons evenement toch wel echt voor de deur! Maar ik kijk er al echt naar uit. Hopelijk jij ook?
  Carientje

  Like

 2. Gunther maart 27, 2008 / 8:11 am

  Als je het zo stelt (nog 6 weken) dan klinkt het inderdaad reeds heel dichtbij. Keep on running !

  Like

 3. anna de beule mei 14, 2008 / 9:32 pm

  Proficiat voor jullie fantastische prestatie. We hebben van de doortocht in Zele genoten en hopen volgend jaar nog meer Vlaamse ploegen aan de start te hebben. Doe zo voort en hopelijk tot volgend jaar in Zele.

  Like

 4. Wilton Schwertmann mei 16, 2008 / 12:58 pm

  Gefeliciteerd met jullie prestatie en pro ficiat.
  Fantastisch dat zo’n klein dorpje toch zoveel in huis heeft. Was met het Technip team 130 juist voor jullie over de fnish maar door de drukte niet meer in de gelegenheid jullie ter plekke te feliciteren. Bij deze dan.

  Wilton Schwertmann, Gruitrode

  Like

Reacties zijn gesloten.