Dank aan de weergoden

Vandaag afgesproken met Sally om de laatste natuurloop van dit winterseizoen.

Ondanks de weersvoorspellingen stonden er toch een flink aantal mensen klaar om deel te nemen aan de 5km, de 10km of de 25km.

Misschien had het wel te maken met het T-shirt dat werd gegeven aan hen die hadden deelgenomen aan de vijf natuurlopen.

shirt2

De deelnemers aan de 5 en de 10 km konden evenwel rekenen op de steun van de weergoden.

De meesten van hen zijn nog droog binnengekomen. Wij hebben enkel de laatste 500m een beetje regen gehad (maar eigenlijk niet genoeg om echt nat van te worden).

We hebben er trouwens een babbelloop van gemaakt al moet ik zeggen dat het meeste gebabbel van Sally kwam. We hebben gezellig bijgepraat, vooral over ’t werk. Het is tenslotte alweer een half jaar geleden dat ze haar laatste werkdag had bij Vivium. Voor we het beseften waren we terug op de piste. De 10km afgelegd in 1u04.

Zijdelings dan ook nog afgesproken om de duurloop van volgend weekend (25km) samen met Sally en Marleen te doen. Ofwel doen we een dubbele natuurloop ofwel probeer ik een nieuw parcours uit te stippelen met start en aankomst in Lier.

Na de natuurloop nog even naar RS Lab in Duffel geweest (had nog een bon van 10 euro) en toen ik terug naar huis reed zag ik nog enkele moedigen van de 25km in de gietende regen langs het Netekanaal lopen. Hopelijk heb ik maandag tijdens de Paasjogging in Olmen evenveel geluk met het weer.

Tot slot de cijferkes van vandaag

20080322 cijfers

2 gedachtes over “Dank aan de weergoden

  1. Geert maart 22, 2008 / 7:27 pm

    Zijn we jullie dan de laatste kilometer niet voorbij gehold? Er liep daar nog een dame bij met een shirt van de lierse-voetbalclub??

    Like

  2. Ruthje maart 23, 2008 / 2:00 pm

    knap gelopen daar in Lier! En veel fun maandag in Olmen! Doe de groetjes aan Eric Clé van mij!!

    Like

Reacties zijn gesloten.