Daar is ‘m ! Daar is ‘m !

’t Zat er al een tijdje aan te komen en toch is ie er nog sneller gekomen dan verwacht : het gemiddelde van 10km/u is een feit.

Zoals gewoonlijk op dinsdag rond een uur of zeven vertrokken voor 35 minuten lopen.

De eerste kilometers zou ik eens proberen om wat sneller te lopen dan anders. Het ging echter zo vlot dat ik het tempo zonder problemen kon volhouden gedurende de hele tocht. Na 35 minuten stonden er 6 km op de teller wat dus neerkomt op een gemiddelde van 10,2  km/u of een tempo van 5:52 min/km. Al zeg ik het zelf … het begint toch al een beetje op lopen te gelijken. Als ik dit ooit gedurende bijvoorbeeld 20km (of meer ?) kan aanhouden zal ik een gelukkig man zijn.

Het was dus een veelbelovende start van de dag en het mag dan ook niet verbazen dat de rest van de dag voorbijgevlogen is, ondanks doorlopend meetings van 9u tot 14u. Bovendien is het groepje voor onze roparun training volgende zondag uitgebreid tot 4 lopers ! Nu maar hopen dat het weer een beetje meezit.

Hieronder nog eens de details van de ochtendloop :

20080129 cijfers

Een gedachte over “Daar is ‘m ! Daar is ‘m !

  1. Ruthje januari 29, 2008 / 10:15 pm

    jawadde Luc, je had speedpillen gepakt zeker!! Knap gelopen en hartslag was nog mooi onder controle ook, dus er zit nog een sneller tempo in voor jou hoor! Doe zo verder!!

    Like

Reacties zijn gesloten.