De eerste van dit jaar

Vandaag stond de eerste stripbeurs van het jaar op het programma : De Strip-platen-CD-DVD-beurs van Putte.

Dankzij collega Heidi die me een vrijkaart bezorgde mocht ik gratis binnen. ’t Is maar een besparing van 3 euro maar als ’t een beetje meezit zijn dat 3 extra strips dus : bedankt Heidi !!

Putte is geen heel grote beurs maar er staan wel een paar goede verkopers. En wat is er plezanter dan op een zondagnamiddag tussen de strips te snuffelen terwijl je naar het WK veldrijden op de radio luistert ? In ieder geval is het beter dan thuis zitten en naar die twee zageventen op TV te moeten luisteren.

Na anderhalf uur was ik weer wat euros armer maar wel 17 strips rijker waaronder de 2 albums van Agent 212 die nog ontbraken in de collectie en een moeilijk vindbare Draagbare Biebel (die me zelfs maar 2,50 euro heeft gekost).

De volgende beurs zou Maasland Strip worden op 17 februari in Maasmechelen maar dan moet ik helaas zal werken. Ik zal dus moeten wachten tot het weekend van 1 en 2 maart vóór ik weer (teveel) geld kan uitgeven. Dan is het namelijk de Stripboekenbeurs van Rijswijk in Nederland (samen met die van Valkenswaard en die van Gent één van mijn favoriete evenementen).

2 gedachtes over “De eerste van dit jaar

  1. Ruthje januari 27, 2008 / 8:20 pm

    proficiat met je 16 km gisteren! En die stripbeurs van Rijswijk is idd wel gigantisch, we zijn er 2 jaar geleden ook geweest (mijne Koen is ook een stripfanaat).

    Like

  2. Peter januari 29, 2008 / 1:52 am

    Mijn grootste stripvoorkeur is Andreas, maar Blake & Mortimer zitten hem dicht op die hielen.

    Like

Reacties zijn gesloten.