Nog 270 meter tekort

Die 270 meter heb ik nog nodig om een gemiddelde snelheid van 10 km/u te halen.

’t Is dinsdag en dat betekent trainingsdag. Rond kwart na zeven stond ik dan ook klaar voor mijn klassieke rondje. Ik keek er, met de teleurstelling van afgelopen zaterdag in het achterhoofd, wel een beetje tegen op.

Bleek allemaal niet nodig te zijn. Ik ben gewoon vertrokken, onderweg geen enkele keer op de Garmin gekeken en na 36 minuten stond ik terug voor onze glazen toren met 5,73 km op de teller. Onderweg heel vlotjes gelopen, geen enkel probleem gehad, zelfs niet moeten stoppen voor een rood licht.

In westen de grote volle ondergaande maan, in het verre oosten het begin van een ochtendgloren. Ne mens zou van minder poëtisch worden.

De cijfertjes :
20080122 cijfers

Een gedachte over “Nog 270 meter tekort

  1. marc januari 23, 2008 / 8:15 pm

    Goe bezig Luc, blijf zo verder doen en die Roparun wordt een makkie.

    Like

Reacties zijn gesloten.