Bijna 6

Dwars door Kasterlee zat blijkbaar toch nog een (heel klein) beetje in de benen. Ik was eerst van plan om tijdens de middagpauze te gaan lopen maar omdat het vanochtend toch droog was en nog vrij goed wat temperatuur betreft, heb ik me maar onmiddellijk omgekleed en ben ik nog vóór de “aanvang der werken” gaan lopen.

Echt slecht ging het niet. Vooral in het begin ging het iets moeilijker, naar het einde toe ging het al terug wat vlotter. Na 36 minuten en 5,80 km verder stond ik terug voor de deur en kon ik gaan douchen en kon ik beginnen aan een (zware) werkdag.

20090723 cijfers

2 gedachtes over “Bijna 6

  1. Ruthje juli 23, 2009 / 10:28 pm

    jammer dat het in Kasterlee niet zo goed is verlopen, een slechte dag gewoon zeker…Komt wel weer helemaal goed!!

    Like

  2. Jan juli 23, 2009 / 10:34 pm

    Luc, ik wil je niet ontmoedigen maar als ik hier je trainingskilometers bekijk en dan vooral je prestatie in kasterlee vrees ik dat Dublin toch wat te hoog gegrepen is… Je kunt nu nog geen wedstrijd van 16 k uitlopen aan een gemiddelde snelheid <10k. Ik moedig je zeker aan om verder te trainen en je zult zeker nog wel eens een marathon lopen maar ik denk toch dat je je ambities van dit jaar moet bijstellen. Desalniettemin veel succes!!!

    Like

Reacties zijn gesloten.