P.R. (in training)

Vandaag één van de laatste trainingen vóór de Roparun afgewerkt. Er zijn immers nog maar twee weken te gaan. Echt lange trainingen doe ik niet meer. Nog een paar keer een 5 km, een 10 km (in Knokke) en een 15 km (in Brugge). Dat zou moeten volstaan.

Vanmorgen dus nog eens naar het Nachtegalenpark. De benen voelden alvast beter aan dan vorige dinsdag. Voor ik het wist stond ik dan ook terug voor ons kantoor en wel met een persoonlijk record (al weet ik niet of dat "telt" tijdens een training). Ik had immers maar 28m16 nodig voor 5km wat neerkomt op een gemiddelde snelheid van 10,63 km/u.

Dat is nog niet het gemiddelde van 11 km/u dat we tijdens de Roparun moeten halen maar dat is ook niet echt nodig. De gemiddelde snelheid wordt immers door 4 lopers samen gehaald en mijn collega-lopers zijn allen een pak sneller dan mij. Ik betwijfel trouwens of ik dit 12 keer kan herhalen tijdens het Roparun weekend. Maar als ik dit een paar keer kan doen dan ben ik al gelukkig. Ik zou wel graag altijd zo rond de 10 km/u halen. Maar dat zullen we binnen 14 dagen wel zien.

Voor de liefhebbers nog de cijfers

20080425 cijfers

2 gedachtes over “P.R. (in training)

 1. Gunther april 25, 2008 / 11:34 pm

  Tuurlijk telt dat Luc ! Goe bezig, en geniet nog maar wat na… 😉

  PS. Kun je mij eens mailen wat er niet lukt wanneer je commentaar wilt leveren op onze blog ?

  Like

 2. Ruthje april 26, 2008 / 8:51 am

  sjiek zenne Luc, je bent stevig progressie aan het boeken!! En schrijf deze tijd op de 5km maar bij in je PR-lijstje!

  Like

Reacties zijn gesloten.